CREAR I COMUNICAR

L’any 2000 es consolida una etapa: després de treballar com a redactora i executiva en el món de la publicitat, començo la meva carrera com a dissenyadora gràfica.

Després de més d’una dècada treballant en destacats estudis de disseny gràfic de Barcelona, decideixo crear el meu propi projecte empresarial. Haver col·laborat tant amb grans empreses com amb petites i mitjanes em dóna el bagatge i l’experiència necessària per continuar creixent.

La pulsió vital de crear i comunicar pren forma a través de la recerca en diferents expressions artístiques. En són mostra les meves fotografies, il·lustracions, peces de videoart i música. Destaca la meva faceta de vj en events culturals i espais com Razzmatazz i Primavera Sound. De la participació activa al col·lectiu Telenoika neixen interessants projectes i col·laboracions. El 2009 creo el grup de música electrònica Kashba.

La voluntat de compartir i comunicar em porta cap a la docència: a l’Escola Massana donant classes en disseny gràfic i a Telenoika creant tallers de vijing.

En l’àmbit professional i artístic, la creació representa per mi un acte de comunicació. Tant per a expressar-me com per a escoltar i transmetre allò que necessiten els meus clients, des de l’empatia i la versatilitat que m’ha proporcionat la meva trajectòria.